Ένωση Γονέων Κορδελιού Ευόσμου: Συνάντηση με τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο και αίτημα για ειδική συνεδρίαση στο ΔΣ για θέματα παιδείας


Εύοσμος 26/3/2018
Αριθ. Πρωτ.:445
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης» με αφορμή το από 12/12/2017 έγγραφο – αίτημα της Ένωσης προς το Δήμο για επείγουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα Παιδείας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου μας.
Επαναλαμβάνοντας το αίτημα πραγματοποίησης ειδικής συνεδρίασης στο Δημοτικό Συμβούλιο η Ένωση μας προχώρησε σε εκτενής αναφορά για το μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι η σχολική στέγη. Παρουσιάστηκαν τα προβλήματα των σχολείων όπως καταγράφηκαν σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων – μέλη της Ένωσης.
Τονίστηκε, μεταξύ των άλλων η ανάγκη να δεσμευτεί εγγράφως η δημοτική αρχή για το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών και τις παρεμβάσεις που θα χρειαστούν, για τη δρομολόγηση των λύσεων των σχολικών υποδομών.
Πάγιο αίτημα μας αποτελεί η προστασία και η αξιοπρέπεια των μαθητών μας και η διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής στα σχολεία και η επίλυση όλων των προβλημάτων.
Ζητούμε το αυτονόητο, την εξασφάλιση ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος που δικαιούνται και αξίζουν τα παιδιά μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Αγγελική Ζαννίκου
Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Ρετζέπης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!