Η «αναΤΡΟΠΗ» και ο Γιώργος Λίλτσης συζητούν με τους κατοίκους της Νικόπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «αναΤΡΟΠΗ» και ο Γιώργος Λίλτσης συζητούν με τους κατοίκους της Νικόπολης

Η «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» πιστή στη δέσμευσή της για συνδιαμόρφωση του προγράμματος της επόμενης ημέρας στο δήμο με τους κατοίκους του και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα όσα απασχολούν την τοπική κοινωνία, διοργανώνει τη δεύτερη συνάντησή της με κατοίκους της περιοχής.
Το ραντεβού δίνεται την Κυριακή 1η Απριλίου 2018 στις 10:30 στο αμφιθέατρο του 5ου δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης. Ο γιατρός, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης συζητούν με τους πολίτες της δημοτικής ενότητας Νικόπολης, καταγράφουν τα προβλήματα, προτείνουν λύσεις και συγκροτούν μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη της περιοχής.
Είχε προηγηθεί συνάντηση των στελεχών της «αναΤΡΟΠΗΣ» με τους κατοίκους της Ευκαρπίας.
«Στόχος μας είναι, οδεύοντας προς τις εκλογές του 2019- χρονιά ορόσημο για την αναγέννηση του δήμου μας- να συζητήσουμε με τους κατοίκους όλων των δημοτικών ενοτήτων του δήμου Παύλου Μελά, να καταγράψουμε προβλήματα και ιδέες και να προτείνουμε λύσεις για την κοινωνία μαζί με την κοινωνία και τη βάση της. Μετά την Ευκαρπία ακολουθεί η Νικόπολη και τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί η νέα μας συνάντηση» σημειώνει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Λίτσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!