Πακέτα βιωματικού τουρισμού στην Ελλάδα της κρίσης και της προσφυγιάς από τον Guardian

Ο βρετανικός Guardian πρωοτυπεί. Για πρώτη φορά υιοθετεί μια φόρμουλα οργανωμένου-βιωματικού τουρισμού με ένα πακέτο που φθάνει τα 3.000 ευρώ ανά άτομο με το οποίο δεσμεύεται να ξεναγήσει τους αναγνώστες της εφημερίδες στην Ελλάδα της κρίσης και των προσφυγικών ροών. 

Με οικοδεσπότη την ανταποκρίτρια του Guardian στην Ελλάδα Helena Smith, το τουριστικό πακέτο που προσφέρει η εφημερίδα περιλαμβάνει επαφές με δημοσιογράφους, ΜΚΟ, πρόσφυγες και τοπικούς παράγοντες, αλλά και έναν πρώην υπουργό. Δεν αναφέρεται το όνομα του πρώην υπουργού, αλλά επειδή η συνάντηση των τουριστών με αυτόν προγραμματίζεται να συμβεί στην πλατεία Συντάγματος, ενδεχομένως αυτό το πρόσωπο να προέρχεται κι από τις προσωπικότητες που είχαν κινητοποιηθεί κατά την εποχή του κινήματος των Αγανακτισμένων. 

Στο πρόγραμμα προβλέπεται κι επίσκεψη στη Σάμο, όπου θα υπάρξουν κι επαφές στο hotspot του νησιού. Όπως σε κάθε τουριστικό πακέτο προβλέπονται και γεύματα, καθώς και πρωινό, η τιμή των οποίων περιλαμβάνεται στα 3.000 ευρώ. 

Το ταξίδι θα γίνει τον Μάρτιο του 2019.


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!