H Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά τίμησε την μνήμη των ηρώων της 25ης Μαρτίου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
Τη μνήμη  των   ηρώων  της επετείου της εθνικής επανάστασης  της 25ης Μαρτίου τίμησε η Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά  καταθέτοντας στεφάνια στα μνημεία της πλατείας Ευκαρπίας με τον επικεφαλής – υποψήφιο δήμαρχο Αριστείδη  Ιακωβίδη,  του Δημαρχείου Σταυρούπολης  και της Πολίχνης (εκπρόσωποι – αντιστοίχως- οι κ.κ.  Ηλίας Καπαγερίδης και Ανδριάνα Λαναρά).
«H Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά έδωσε και φέτος το παρόν και στις τρεις παρελάσεις στη Σταυρούπολη, στην Πολίχνη και στην Ευκαρπία τιμώντας έτσι τους ήρωες της επανάστασης», δήλωσε ο επικεφαλής της  Κίνησης και υποψήφιος  δήμαρχος, Αριστείδης Ιακωβίδης.
Στεφάνι στη μνήμη των ηρώων της εθνικής επανάστασης του 1821 κατέθεσαν ο επικεφαλής της Ανανεωτικής κίνησης πολιτών Δήμου Παύλου Μελά και υποψήφιος δήμαρχος Αριστειδης Ιακωβιδης, η γραμματέας της Ανανεωτικής Κίνησης Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά κα Ανδριάνα Λαναρά  και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Καπαγερίδης. 




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!