Νέα κόντρα με αφορμή τη Novartis

«Ο κ. Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για τη δήλωση συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Καλούν, δε, εκ νέου τον Αντώνη Σαμαρά να απαντήσει χωρίς περιστροφές αν διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματός του στον Κωνσταντίνο Φρουζή και για ποιον λόγο παρέπεμψε τον κ. Φρουζή στον τότε υπεύθυνο για όλες τις δαπάνες του Δημοσίου, Χρήστο Σταϊκούρα.

Νωρίτερα συνεργάτες τού πρώην πρωθυπουργού σχολίαζαν πως «στις 26/11/2013, ο τότε πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία της κυβέρνησης Σαμαρά, για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων».

Παράλληλα, ανέφεραν πως την ίδια μέρα ο κ. Τσίπρας, με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, από κοινού με τον κ. Ξανθό, ζητούν κι αυτοί ακριβώς το ίδιο: να αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία, ταυτιζόμενοι απόλυτα με τις θέσεις του κ. Φρουζή και των φαρμακοβιομηχάνων.

«Να εικάσουμε, υποθέσουμε, εκτιμήσουμε -σύμφωνα με τη λογική της γελοίας συμμορίας- ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού; Και κάτι ακόμα: τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει: “η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη;” Φανταζόμαστε ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα απαντήσει, στον ελεύθερο του χρόνο του μεταξύ των επισκέψεών του στον Άρειο Πάγο και την κ. Τουλουπάκη…» κατέληγαν συνεργάτες τού πρώην πρωθυπουργού.

Μετά το σχόλιο από πηγές του Μαξίμου συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού επανήλθαν σημειώνοντας: «Καθώς ο κ. Τζανακόπουλος ειναι προφανώς σε δύσκολη θέση -κατανοητό- και οι "κυβερνητικές πηγές" δεν απάντησαν απολύτως τίποτα στα συγκεκριμένα ερωτήματα, συνιστούμε στη γελοία συμμορία ψυχραιμία. Μέχρι τέλους...»


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!