Μωρό γεννήθηκε τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο των γονιών του στην Κίνα

Ο γιος ενός ζευγαριού από την Κίνα, το οποίο σκοτώθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

 

Οι Shen Jie και Liu Xi ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια όταν αποφάσισαν να δοκιμάσουν εξωσωματική γονιμοποίηση. Πέντε ημέρες πριν προγραμματιστεί η μεταμόσχευση ενός γονιμοποιημένου έμβρυα στη Liu, το ζευγάρι πέθανε σε τροχαίο ατύχημα.

 

Για τα επόμενα τρία χρόνια, οι γονείς του Shen και της Liu αγωνίστηκαν για τα δικαιώματα των τεσσάρων κατεψυγμένων εμβρύων που άφησαν τα παιδιά τους σε μια περίπλοκη και άνευ προηγουμένου νομική υπόθεση στην Κίνα, σύμφωνα με την Beijing News.

 

Μετά από αρκετές δικαστικές μάχες, οι γονείς και των δύο νέων τελικά κέρδισαν την επιμέλεια των εμβρύων και τον Ιανουάριο του 2017, με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας για εύρεση παρένθετης μητέρας, έφτασαν στο Λάος για να βρουν μια. Η παρένθετη μητρότητα είναι παράνομη στην Κίνα.

 

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, το μωρό, ένα αγόρι, γεννήθηκε σε νοσοκομείο στο Guangzhou και πήρε το όνομα Tiantian.

 

Η μητέρα της Liu δήλωσε στο Beijing News: «Τα μάτια τους Tiantian μοιάζουν με εκείνα της κόρης μου, αλλά συνολικά, μοιάζει περισσότερο με τον πατέρα του».

 

Μετά τη γέννηση εξακολουθούν να υπάρχουν νομικές επιπλοκές. Οι νέοι παππούδες έπρεπε να πραγματοποιήσουν εξετάσεις DNA για να αποδείξουν τη σχέση τους με τον Tiantian και να διατηρήσουν την επιμέλεια.

 

Οι παππούδες και γιαγιάδες δεν έχουν αποφασίσει πώς και αν θα αποκαλύψουν στον Tiantian το ιστορικό του και σκοπεύουν μέχρι να μεγαλώσει αρκετά να του πουν πως οι γονείς του είναι στο εξωτερικό.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!