Στη Νικόπολη ο Γιώργος Λίλτσης για να... μετρήσει προβλήματα

Θεσσαλονίκη, 02.04.2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Νικόπολη ο Γιώργος Λίλτσης για να... μετρήσει προβλήματα

Το διάλογο με τους πολίτες της Νικόπολης «άνοιξε» χθες ο υποψήφιος δήμαρχος και γιατρός Γιώργος Λίλτσης και στελέχη της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά».
Όπως σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης ο διάλογος αυτός είναι ουσιαστικός και χρήσιμος. «Σας θέλουμε δίπλα μας. Να μας αναφέρετε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Να προτείνουμε από κοινού λύσεις και να συμπεριλάβουμε τις προτάσεις σας στο πρόγραμμα με το οποίο θα διοικήσουμε το δήμο Παύλου Μελά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λίλτσης. Όπως είπε η διαβούλευση με την κοινωνία θα είναι διαρκής προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην μετατροπή του δήμου σε μια περιοχή «κόσμημα» της δυτικής Θεσσαλονίκης, έναν δήμο σύγχρονο και ευρωπαϊκό.
Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος χαρακτήρισε δίκαιο τον αγώνα που δόθηκε, προκειμένου να μεταφερθεί η έδρα της Κοινωνικής Υπηρεσίας στη Νικόπολη. Ζήτησε από τους κατοίκους να εγγραφούν στους επίσημους καταλόγους του δήμου και να μεταφέρουν τα δικαιώματά τους, καθώς στην περιοχή αν και κατοικούν πολλοί πολίτες, αυτοί δεν εμφανίζονται με αποτέλεσμα να μην λαμβάνει η περιοχή τους πόρους που στην πραγματικότητα της αντιστοιχούν από την τακτική χρηματοδότηση.
Η αύξηση του αριθμού των αδέσποτων ζώων, η έλλειψη καθαριότητας, οι κακομπαλωμένοι δρόμοι, οι τριτοκοσμικές εικόνες, η απουσία ακόμα και ATM, οι λίμνες που σχηματίζονται με τις πρώτες στάλες της βροχής, το κακό αποχετευτικό δίκτυο, τα μπαζωμένα ρέματα ήταν ορισμένα από τα θέματα που πρωταγωνίστησαν στη συζήτηση.
«Η Νικόπολη έχει δεκάδες προβλήματα. Με κάθε ευκαιρία τα υποδεικνύουμε στη διοίκηση η οποία ωστόσο αδιαφορεί. Μέσα από τη θεσμική μου ιδιότητα θα προσπαθώ να βρίσκω λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν σχεδόν σε καθημερινή βάση γιατί ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του είναι απόντες από το... δήμο μας» υπογράμμισε ο κ. Λίλτσης.
Σημειώνεται πως η χθεσινή συνάντηση ήταν η δεύτερη που πραγματοποιεί η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ» με τους δημότες Παύλου Μελά. Είχε προηγηθεί ανάλογη εκδήλωση στην Ευκαρπία.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!