Σάββας Αναστασιάδης: "Η αύξηση του εισοδήματος των πολιτών στόχος μας τη νέα τετραετία"

 


ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: «Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ»

 

«Την πρώτη τετραετία  μειώσαμε σημαντικά φόρους και  ασφαλιστικές εισφορές. Ελαφρύναμε τα βάρη στην πλάτη του λαού.  Τώρα, τη δεύτερη τετραετία βάζουμε ως στόχο την αύξηση του εισοδήματος των πολιτών. Ήδη το επόμενο διάστημα προχωράμε στις αυξήσεις συντάξεων και του κατώτατου μισθού», τόνισε ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης μιλώντας στο  Πρακτορείο FM 104,9 και στον δημοσιογράφο Νίκο Γιώτη.

  • Σε ερώτηση για τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας ο κ. Αναστασιάδης είπε:

«Η οικονομία μας παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις αναπτύσσεται, οι προβλέψεις είναι ότι θα πάει καλά και το 2023.   Συνεχίζουμε με όσα περιθώρια μας δίνουν τα δημοσιονομικά. Κάθε φορά που υπάρχει περιθώριο θα στηρίζουμε την κοινωνία ξεκινώντας από τις ομάδες που έχουν περισσότερο ανάγκη για να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της ακρίβειας, ένα πρόβλημα  εισαγόμενο».

  • Για το καλάθι του νοικοκυριού:

«Έχει βοηθήσει πάρα πολύ τους καταναλωτές. Η πραγματικότητα είναι ότι εξαφανίζονται τα προϊόντα κι αυτό είναι απάντηση στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ. Παρότι έχει περάσει από την διακυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την ξύλινη αντιπολιτευτική ρητορική,  άσχετα από το αν ωφελεί ή όχι την κοινωνία. Δεν τον ενδιαφέρει η κοινωνία αλλά το κομματικό του συμφέρον. Αντί να στηρίξει το μέτρο και να ζητήσει να μπουν περισσότερα ή φτηνότερα προϊόντα ισχυρίζεται ότι αυτά δεν έχουν αποτέλεσμα. Έχουν το αποτέλεσμά τους και υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες χαμηλού εισοδήματος που στηρίζονται από  αυτό και επιλέγουν το καλάθι για τις καθημερινές τους ανάγκες».

  • Σε ερώτηση για τις εκλογές στην Τουρκία και τον συσχετισμό τους με τις δικές μας εκλογές, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε:

«Είναι ένας παράγοντας που λαμβάνουμε υπόψιν αλλά δεν καθορίζουν οι τουρκικές εκλογές τις ελληνικές. Η Ελλάδα είναι σήμερα ισχυρή, ασφαλής, μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή. Ο Τούρκος πρωθυπουργός ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια επιλέγει ημερομηνίες με συμβολισμούς, αυτή τη φορά όμως ο συμβολισμός που διάλεξε είναι μισός. Διότι μπορεί ο Μεντερές να εκλέχτηκε τη 14η Μαΐου,  σε μερικά χρόνια  όμως τον απαγχόνισαν. Και τους συμβολισμούς πρέπει να τους προσέχει κανείς».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!