Ευρεία διαβούλευση για τον Δήμο Θεσσαλονίκης!

 


Σε πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση όσων δημοτικών παρατάξεων επιθυμούν να συντονίσουν το βήμα τους για μια μεγάλη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μετά από τη σχετική πρωτοβουλία που πήρε η «Οικολογία - Αλληλεγγύη», στη συνάντηση στο «Οικόπολις» συμμετείχαν και οι Δημοτικές Κινήσεις «Θεσσαλονίκη για όλους» και «Κίνηση 2310», με υποψηφίους δημάρχους τους Σπύρο Πέγκα και Άκη Σακισλόγλου αντίστοιχα, τους δημοτικούς συμβούλους Ανδρέα Κουράκη και Μιχάλη Τρεμόπουλο, τον καθηγητή ΑΠΘ Αλέκο Γεωργόπουλο, τον Dr Βιολογίας Γιώργο Μπλιώνη, τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Ελευθεριάδη, τον κριτικό κινηματογράφου Μίλτο Τόσκα και την αρχιτέκτονα Νανά Κάντσα.

Οι συμμετέχοντες, που κάποιοι από αυτούς συντονίζονται ήδη στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαπίστωσαν ότι απαιτείται συνέχιση του διαλόγου και προγραμματική εμβάθυνση, η οποία θα βασίζεται στις κοινές τους αντιλήψεις για το μέλλον της πόλης και τις λειτουργίες της, τον οικολογικό μετασχηματισμό της, με συμμετοχή των πολιτών, με αλληλεγγύη, σχέδιο, όραμα και διεθνή ακτινοβολία. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!