Παντ. Σκαρλάτος Την ασυνεννοησία μεταξύ δημάρχου και προέδρου ΔΕΥΑΩ την πληρώνουν πάλι οι πολίτες

 


Την ασυνεννοησία μεταξύ δημάρχου και προέδρου ΔΕΥΑΩ την πληρώνουν πάλι οι πολίτες

Από τo «έγινε λάθος» του κ. Τσακίρη στη Δημοτική Τηλεόραση, φτάσαμε αισίως στο «δεν έχει γίνει κάτι λάθος» της κ. Βέσκου στην ΕΤ3! Η ασυνεννοησία και η προχειρότητα της διοίκησης του δήμου σε όλο της το μεγαλείο.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και η πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ παίζουν με τις λέξεις και τις ευθύνες τους, την ίδια στιγμή που οι συμπολίτες μας αγωνιούν για τους υπέρογκους λογαριασμούς νερού που κρατούν στα χέρια τους και αδυνατούν να πληρώσουν.
Και όλα αυτά με την προθεσμία για την πληρωμή των φουσκωμένων τιμολογίων να εκπνέει στις 26 Ιουνίου, χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί, ούτε καν να προγραμματιστεί το περιβόητο ΔΣ της εξαιρετικά υποστελεχωμένης, όπως είπε ο κ. δήμαρχος, ΔΕΥΑΩ.
Η «αν.α.σ.α.» καλεί και τους δύο να βρουν σύντομα έναν δρόμο συνεννόησης όπως τάχιστα έκαναν με τον «αυτοδιοικητικό γάμο» τους για την περιβόητη καρέκλα. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν συνέχεια τη «νύφη» οι πολίτες του τόπου μας, οι οποίοι έχουν τώρα με το μέρος τους την επιλογή της ένστασης για να μην χρειαστεί να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς.
Παντελής Σκαρλάτος
Επικεφαλής «αν.α.σ.α.»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!