Τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου

 


Σε πολύ καλό κλίμα και με ευρεία συμμετοχή μελών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου το απόγευμα της Τετάρτης (28/06) η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, η οποία περιλάμβανε μεταξύ άλλων τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του συλλόγου.


Το νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ελπίδας θα συνέλθει σε σώμα την ερχόμενη Δευτέρα (03/07) και θα έχει διετή θητεία.

Παράλληλα, τέθηκαν προς ψήφιση και εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για την περίοδο θητείας της απερχόμενης διοίκησης.

Την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελπίδας Αμπελοκήπων τίμησαν με την συμμετοχή τους, ως μέλη του συλλόγου, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, Μανώλης Ιωαννίδης.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!