Έλεγχοι της Τροχαίας στους δήμους Θεσσαλονίκης, Νεάπολης Συκεών και Βόλβης. Πρόστιμα για παράνομη στάθμευση, μη χρήση κράνους, υπέρβαση ορίου ταχύτητας

 


Στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Νεάπολης – Συκεών και Βόλβης

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οδηγών), στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, συγκροτεί συνεργεία τροχονομικών ελέγχων και πραγματοποιεί στοχευμένες αστυνομικές δράσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (14-06-2023) αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους σε περιοχές του Δήμου Βόλβης και των Δήμων Θεσσαλονίκης & Νεάπολης – Συκεών αντίστοιχα.

Συνολικά ελέχθησαν (249) οχήματα και βεβαιώθηκαν (276) παραβάσεις, οι οποίες αφορούσαν :

  • 202 σε παράνομη στάθμευση, εκ των οποίων 78 στο Δήμο Νεάπολης -Συκεών και 124 στον Δήμο Θεσσαλονίκης,
  • 12 σε μη χρήση προστατευτικού κράνους,
  • 2 σε υπέρβαση ορίου ταχύτητας,
  • 6 σε ωράρια φορτηγών – ταχογράφους,
  • 2 σε εκπομπές θορύβων – στέρηση σιγαστήρα και
  • 52 για λοιπά αδικήματα.

Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!