Λήγει την Δευτέρα 17/7 η προθεσμία υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου 2023 και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου για τα ΙΕΚ

 


Την Δευτέρα 17-7-2023 και ώρα 24:00, όλοι οι υποψήφιοι θα  πρέπει  να έχουν ολοκληρώσει την υποβολή  του  μηχανογραφικού  τους  δελτίου  στην  ηλεκτρονική  διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr

 

Οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας  τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που  έχουν  ήδη  αποκτήσει  και  επιλέγοντας  «ΥΠΟΒΟΛΗ  ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ  ΔΕΛΤΙΟΥ  (Μ.Δ.)  ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Επισημαίνεται  ότι  η  προθεσμία  υποβολής  ΜΔ  είναι  αποκλειστική και  μετά  την  παρέλευση  της,  κανένας υποψήφιος  δεν  θα  μπορεί  να  οριστικοποιήσει  το  ΜΔ. 

Στην ίδια ηλεκτρονική  διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr, όσοι υποψήφιοι δικαιούνται και επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για τα δημόσια ΙΕΚ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!