Απαγόρευση κυκλοφορίας στο δασόκτημα Ωραιοκάστρου, στο Σειχ Σου και στο περιαστικό δάσος της Θέρμης

 


Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Δασόκτημα Ωραιοκάστρου, στο Σειχ Σου και στο περιαστικό δάσος της Θέρμης

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό ότι με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, λόγω του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς που προβλέπεται για την Τετάρτη παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Δασόκτημα Ωραιοκάστρου: από Τετάρτη 26.07.2023 και ώρα 00:00 μέχρι και Πέμπτη 27.07.2023 και ώρα 24:00.
Μπορείτε να δείτε τη σχετική απόφαση στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:


Να σημειωθεί οτι σύμφωνα με τον Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία για αύριο Τετάρτη 26/7/2023 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης προβλέπεται ακραίος κίνδυνος (κατηγορία κινδύνου 5) πυρκαγιάς.
Η απαγόρευση ισχύει και για το δάσος του Σειχ Σου καθώς και στο περιαστικό δάσος της Θέρμης.



Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου 🔥 για 26/7: 🔴 Ακραίος Κίνδυνος 5️⃣ σε: 📍Αττική, Εύβοια 📍Βοιωτία, Φθιώτιδα, Μαγνησία 📍Κόρινθο, Αργολίδα 📍περιοχές Αχαΐας, Φωκίδας, Θεσσαλονίκης & Λάρισας 🟠🟡 Πολύ υψηλός 4️⃣ & υψηλός κίνδυνος 3️⃣ στο σύνολο σχεδόν της υπόλοιπης χώρας ℹ️ 👉 https://bit.ly/429cngB


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!