Πέτρος Αταμιάν, υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: Λύσεις τώρα στο τεράστιο ζήτημα ύδρευσης της Μυγδονίας

 


Πέτρος Αταμιάν, υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: Λύσεις τώρα στο τεράστιο ζήτημα ύδρευσης της Μυγδονίας

 

Σε “εφιάλτη” εξελίσσεται το ζήτημα της ύδρευσης στη Μυγδονία με απερίγραπτη ταλαιπωρία για τους κατοίκους του Μελισσοχωρίου και του Δρυμού και πλέον είναι ανάγκη να κατατεθεί επειγόντως συγκεκριμένη πρόταση ελάφρυνσης του κόστους ύδρευσης για τους κατοίκους των περιοχών αυτών με παράλληλο δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα δράσεων βελτίωσης της ποιότητας του νερού.

Έπειτα από το φιάσκο των φουσκωμένων λογαριασμών, που απέστειλε η ΔΕΥΑΩ προς τους καταναλωτές το προηγούμενο διάστημα, σειρά πήρε τώρα η πρόσφατη ανακοίνωσή της, με την οποία απηύθυνε σύσταση στους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν το νερό για πόση και μαγείρεμα.

Με δεδομένες τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών οι χειρισμοί της ΔΕΑΥΩ για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος ύδρευσης της Μυγδονίας χρειάζεται να είναι καίριοι και κυρίως γρήγοροι.

Η ακαταλληλότητα του νερού, που φτάνει στις βρύσες των δημοτών της Μυγδονίας, είναι θέμα δημόσιας υγείας και τήρησης των βασικών κανόνων υγιεινής.

Τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις επιβαρύνονται με ένα πολύ μεγάλο έξτρα κόστος, προκειμένου να προμηθευτούν εμφιαλωμένο νερό για να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες τους. 

Οφείλει επιτέλους άμεσα η διοίκηση της ΔΕΑΥΩ να επιληφθεί του ζητήματος και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, επιδεικνύοντας σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ένα μείζον θέμα, καθώς με δική της αποκλειστική της ευθύνη ταλαιπωρούνται πολλοί εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Η επίκληση δικαιολογιών από πλευράς της ΔΕΑΥΩ δεν ωφελεί αυτή τη στιγμή κανέναν από τους πληττόμενους δημότες της Μυγδονίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!