Υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης ο Ιωάννης Βαλερής επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Τα Πάντα για τη Βόλβη»

 


Υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης ο Ιωάννης Βαλερής

 

Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση του δήμου Βόλβης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο γιατρός-ακτινολόγος και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Τα Πάντα για τη Βόλβη» Ιωάννης Βαλερής.

Ο συνδυασμός στελεχώνεται από έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυρίως από νέα πρόσωπα που τρέφουν βαθιά αγάπη για την περιοχή και έχουν κοινό στόχο την ανάπτυξή της, την παραμονή των δημοτών στον τόπο τους και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους σε κάθε επίπεδο. Τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης ανακοινώνονται σταδιακά ενώ το ψηφοδέλτιο χαρακτηρίζεται από πολυσυλλεκτικότητα, με δεδομένο ότι αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών τάσεων που εκπροσωπούν σχεδόν το σύνολο των επαγγελματικών κλάδων.


Προτεραιότητα για τον Ιωάννη Βαλερή αποτελεί η έμπρακτη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων ενώ στο επίκεντρο θέτει την Υγεία, επισημαίνοντας την ανάγκη να δημιουργηθούν δομές στο δήμο Βόλβης. Άλλωστε, ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση του κύκλου της επιστημονικής του δραστηριότητας, αποφάσισε να μεταφέρει τη διάθεσή του για προσφορά στην τοπική κοινωνία, ιδρύοντας το Κοινωνικό Ιατρείο Φιλαδελφίου και τις «Φωλιές Αγάπης» σε κοινότητες της περιοχής για την παροχή τροφίμων σε οικονομικά ασθενείς δημότες.

Το πρόγραμμα της παράταξης «Τα Πάντα για τη Βόλβη» βασίζεται πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες που αφορούν, μεταξύ άλλων, την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών, την τουριστική ανάπτυξη του δήμου Βόλβης και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της περιοχής.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!