Πανευρωπαικό Cheerleading 2023: Χάλκινο στην ομάδα Cygnus (Ελληνικό Αστέρι) και τις Μαριτίνη και Αναστασία απο τον Δρυμό

 


Στο βάθρο ανέβηκε κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Icu European Cheerleading 2023, στη Verona, Italy που διεξάγεται αυτές τις μέρες  η ομάδα του Ελληνικού Αστεριού  που εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα στο Junior All Girl Advanced Cygnus.

Τα αποτελέσματα της κατηγορίας:






Στην ομάδα που απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο συμμετέχουν  δυο κοπέλλες απο τον δήμο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα απο τον Δρυμό, η Μαρία Ειρήνη (Μαριτίνη) Χατζηπαραδείση και  η Αναστασία Ευθυμιάδου.

Με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου αποκτούν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο Πανευρωπαικό και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2024.

Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες της ομάδας και στην  προπονητική ομάδα, Ελενα Εκουτσόγλου, Μαρία Ανδρίτσου και Ακη Σιούτη, αλλά και στους γονείς των παιδιών αυτών.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!