Δήμος Παύλου Μελά: Η εταιρεία LeChatnails Greece ενισχύει τη δομή «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας»



Ενισχύευται η κοινωνική δομή του δήμου Παύλου Μελά «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας». Η ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Κοινωνίκής Πολιτικής του δήμου αναφέρει:


"Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά  εκφράζει τις θερμές της  ευχαριστίες στην Εταιρεία LeChatnails Greece και συγκεκριμένα στην κυρία Λυδία Αϊδινίδου για τη χορηγία κρεάτων με σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικής δομής «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» του Δήμου Παύλου Μελά.


Συνδετικός κρίκος της χορηγίας ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Τριανταφυλλίδης , τον οποίο επίσης ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία.


Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που αποδεικνύουν τη μεγάλη κοινωνική ευθύνη τους, και επιβεβαιώνουν την πεποίθηση μας ότι όλες οι κρίσεις ξεπερνιούνται όταν υπάρχει αυξημένη ευαισθησία και αναπτύσσονται παρόμοιες συνεργασίες.

Η συνεχής συνδρομή σε μέσα και αγαθά δημιουργεί ένα πλέγμα προστασίας για την εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης ευάλωτων συμπολιτών μας.


Η Αντιδημαρχία από τη μεριά της δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει πάντοτε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσει το έργο της, ώστε να έχουν οι συμπολίτες μας τη φροντίδα και τη στήριξη  που τους αξίζουν."






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!