Εγκαίνια της Αίθουσας Πολιτισμού του κτιρίου Παύλος Μελάς. Βράβευση της Νέλλυ Δελή και πρόταση δημάρχου στο ΔΣ η αίθουσα να φέρει το όνομά της (φώτο & video)



Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Αίθουσας Πολιτισμού του Κτιρίου Παύλος  Μελάς. Στοπλαίσιο των εγκαινίων παρουσιάστηκαν έργα τέχνης της Ευαγγελίας Τσορλίνη. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του ανακοίνωσε την βούληση για την εξέρευση χρηματοδότησης ώστε να δημιουργθεί ένα Πολιτιστικ΄Κέντρο στο Ωραιόκαστρο.

Εκ μέρους του δήμου ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης κάλεσε στο βήμα και βράβευσε την ηθοποιό και σκηνοθέτη Νέλλυ Δελή για την μακροχρόνια προσφορά της στα θεατρικά δρώμενα του Ωραιοκάστρου. Επίσης δήλωσε οτι στο επόμενο ΔΣ θα εισηγηθεί η Αίθουσα αυτή να πάρει το όνομά της.

Η Νέλλυ Δελή ευχάριστησε τόσο τον Περιφερειάρχη όσο και τον Δήμαρχο για την τιμητική βράβευση, η ζωγράφος Ευαγ. Τσορλίνη ευχαρίστησε τον δήμο Ωραιοκάστρου και την αντιδήμαρχο Χριστίνα Ζάπρα για την πρόσκληση να παρουσιαστούν έργα της κατά την διάρκεια των εγκαινίων. Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική και τραγούδι απο το Ωδείο Φίλων Μουσικής Τέχνης Ωραιοκάστρου.

Αξίζει να σημιεωθεί οτι την εκδήλωση στήριξαν εθελοντικά μέλη του Συμβουλίου Νέων του δήμου Ωραιοκάστρου.


















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!