«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Π. Θαλασσινός και Ν. Μπινοπούλου ενθουσίασαν το κοινό στο Δρυμό με διαχρονικά τραγούδια

 


«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Π. Θαλασσινός και Ν. Μπινοπούλου ενθουσίασαν το κοινό στο Δρυμό με διαχρονικά τραγούδια

Με διαχρονικά τραγούδια από την εποχή των «Λαθρεπιβατών» μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών και συνθετών ο Παντελής Θαλασσινός και η Νανά Μπινοπούλου ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν το κοινό στη συναυλία που έδωσαν χθες το βράδυ στο Θέατρο «Τσούκες» στο Δρυμό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με τη Νανά Μπινοπούλου και την ορχήστρα του ταξίδεψε το κοινό μέσα από μουσικά μονοπάτια χαράς, αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών.

«Για πρώτη φορά όμορφες δράσεις πολιτισμού χρηματοδοτήθηκαν από τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Ο Δήμος δαπάνησε χρήματα, για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολιτιστικούς φορείς του τόπου μας να παρουσιάσουν στο κοινό το πλούσιο έργο τους. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της διοίκησης μας, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε πολύ ψηλά το επίπεδο των πολιτιστικών εκδηλώσεων και, ειδικά εδώ στο Δρυμό, σε αυτό το θέατρο, σε αυτό τον όμορφο χώρο πολιτισμού. Η αναβάθμισή του είναι αναγκαία και ελπίζουμε ότι μέσα από το Τεχνικό μας Πρόγραμμα, που θα κατατεθεί για την επόμενη χρονιά, θα μπορέσουμε να τον αναβαθμίσουμε ουσιαστικά. Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας είναι δεδομένη και αυτό το εισπράττουμε έντονα, καθώς βλέπουμε όλους εσάς να είστε απόψε εδώ και να απολαμβάνετε αυτές τις εκδηλώσεις», τόνισε στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Το κοινό στην εκδήλωση καλωσόρισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, η οποία ανέφερε πως το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» συνεχίζεται και ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο με εκδηλώσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους σε Ωραιόκαστρο, Καλλιθέα και Μυγδονία.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!