Δικογραφίες σε 2 άτομα για κλοπές χρημάτων, κοσμημάτων και ηλ. συσκευής απο κατοικίες και κατάστημα

 


Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν κλοπές που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο

 Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος (2) δραστών

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πληροφοριών, αλλά και η ανάλυση βιολογικού υλικού οδήγησαν στην εξιχνίαση έξι (6) περιπτώσεων κλοπών, που έλαβαν χώρα σε οικίες και κατάστημα της Θεσσαλονίκης, κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 2016 – Φεβρουαρίου 2022.

Για τις υποθέσεις σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 17 και 32 ετών.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος νεαρός ενέχεται σε κλοπές χρηματικού ποσού, κοσμημάτων και ηλεκτρονικής συσκευής από οικία και κατάστημα της Θεσσαλονίκης, ενώ ο 32χρονος αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και ρολόγια από τέσσερα (4) διαμερίσματα της ίδιας περιοχής.

Σημειώνεται ότι, ο τελευταίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για διαφορετική υπόθεση διακεκριμένων  κλοπών.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!