Εργασίες συντήρησης στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου απο την ΠΚΜ

 


Εργασίες συντήρησης στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Επαρχιακή Οδό 4 Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

Εργασίες συντήρησης στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Επαρχιακής Οδού 4 Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 30 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και τοποθέτησης νέων ιστών στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Επαρχιακής Οδού 4 Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, από την Τετάρτη 30 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 07.30-18.00 και  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!