Ανακοινώθηκαν 15 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού "Μαζί για τον τόπο μας"

 


«Με δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Ωραιοκάστρου: Μαζί για τον τόπο μας»

 

Ανακοινώνονται 15 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, δήλωσε για την ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»:

«Η σύνθεση του συνδυασμού μας αποτυπώνει τις πιο δημιουργικές και αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες, που έχουν ως μοναδικό στόχο την ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά. Σήμερα υποδέχομαι 15 νέους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, που έχουν ως προτεραιότητα την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Με γνώμονα την προκοπή του τόπου και με εφόδιο το πρόγραμμα μας τάσσονται στην υπηρεσία του δημότη και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων όλων των περιοχών του δήμου μας. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του συνδυασμού μας και όλοι μπορούν να συμπαραταχθούν μαζί μας. Ευχαριστώ τους νέους υποψήφιους που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, τους καλωσορίζω και τους εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μας για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά τον Δήμο Ωραιοκάστρου για το καλό των παιδιών μας».

 

Ακολουθούν κατά αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 

ΓΚΟΥΤΖΕΛΗ ΖΩΗ ΖΑΝΕΤΑ

Γεννήθηκε το 1989 και μένει μόνιμα στη Λητή. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης και ως ελεύθερη επαγγελματίας διατηρεί κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνιο Φαλκα και έχουν ένα γιο.

 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Γεννήθηκε το 2003 και κατοικεί μόνιμα στο Δρυμό. Είναι φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και παράλληλα εργάζεται. Υπήρξε ενεργό μέλος στη μαθητική κοινότητα, συμμετέχοντας σε συμβούλια και σε επιτροπές. 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1951 και κατοικεί στο Μεσαίο. Είναι επιχειρηματίας. Η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι έντονη και πλούσια, καθώς μετράει 22 χρόνια προσφοράς, διατελώντας σε σημαντικές θέσεις ευθύνης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1957 και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στον τομέα του εθελοντισμού. Έχει έντονη δράση και υπήρξε μέλος στην «Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων». Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών.

ΣΑΡΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1974  και είναι μόνιμος κάτοικος Νεοχωρούδας. Εργάζεται στην εταιρία ΕΚΟ ΑΒΕΕ ως Στέλεχος Πωλήσεων. Είναι Πρόεδρος του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Καλαθοσφαιρικού Σωματείου ΑΣ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ (ST.GEORGE BC).  Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ). Μέλος του ΔΣ του Οικιστικού Συλλόγου Κηπούπολης Ν.Καλλικράτειας. Διετέλεσε μέλος της επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας, του σωματείου εργαζομένων ΕΚΟ ΑΒΕΕ (Ε.Υ.Α. ΠΕΠΕΚΟ). Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ως έφορος Αθλητισμού και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας, καθώς επίσης και μέλος του ΔΟΠΠΑΩ. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Κασμίρη και έχει 3 παιδιά.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη από γονείς προσφυγικής καταγωγής. Από το 1997 κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Εργάζεται μέσω διαδικτύου κυρίως στον μεταφραστικό τομέα ενώ σε εποχιακό επίπεδο κυρίως ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη την μουσική.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί μόνιμα στη Νεοχωρούδα. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Είναι έγγαμος με 4 παιδιά.

ΓΟΥΔΟΥΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στη Νεοχωρούδα. Είναι Ειδικός εμπορίας και διαφήμισης προώθησης προϊόντων της Σχολής ΠΑΣΤΕΡ και βοηθός φυσικοθεραπευτή. Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση πτηνοτροφικής μονάδας, στην οποία απασχολείται.

ΚΑΛΚΑΣΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε τη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Μελισσοχώρι, όπου και κατοικεί. Ασχολήθηκε με τον τομέα της ύδρευσης και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης. Υπήρξε διοικητικό μέλος του Αθλητικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Μελισσοχωρίου.

ΚΩΣΤΗΚΕΧΑΓΙΑ  ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στη Νεοχωρούδα. Είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την ζωγραφική.

 ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 

Γεννήθηκε το 2000 στο Ωραιόκαστρο. Είναι τελειόφοιτος στη σχολή Τεχνολόγων γεωπόνων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και κάτοχος πτυχίου Τεχνικού Ανθοκομίας και αρχιτεκτονικής τοπίου. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος και μέλος στα συμβούλια εκπροσώπησης μαθητών αλλά και στον σύλλογο φοιτητών της σχολής του. Διατηρεί μαζί με την οικογένεια του κατάστημα με μπαλόνια στο κέντρο του Ωραιοκάστρου. Το 2019 εκλέχθηκε στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Ωραιοκάστρου.  

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΑΔΑΜ (ΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι έγγαμος, πατέρας τριών παιδιών.

ΝΤΟΥΝΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννήθηκε το 1983 και κατοικεί μόνιμα στο Δρυμό. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη εταιρεία.

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε το 1982 στις Σέρρες, μεγάλωσε το Hagen της Γερμανίας και από το 2000 κατοικεί στο Ωραιόκαστρο (Γαλήνη). Απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Διετέλεσε ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου (Γαλήνης) για δυο χρόνια. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών.

 ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ-ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  (ΒΑΣΙΑ)

Κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και από το 2000 διαμένει στο Δρυμό. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Msc,Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ), με κατεύθυνση στη Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης και Επίδοσης. Μέλος της παιδαγωγικής ομάδας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου του ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου το 2013. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Δρυμού το 2014. Επανεκλέχθηκε στις Δημοτικές εκλογές το 2019 πάλι ως μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Δρυμού. Το 2014-2019 ήταν μέλος της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου. Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, επί 21 χρόνια,  αρχικά στην  Δευτεροβάθμια και στην πορεία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Κατά το Σχ. Έτος 2012-2013, διετέλεσε Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων στην Δευτεροβάθμια  Εκπαίδευση του Ν.Λέσβου. Έχει μία κόρη  την Μαρία-Ειρήνη (Μαριτίνη) Χατζηπαραδείση,  μαθήτρια της  Γ΄Λυκείου στο Γ.Ε.Λ. Μυγδονίας

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!