Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, σε δημοτικά σχολεία του Ωραιοκάστρου

 


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, σε δημοτικά σχολεία του Ωραιοκάστρου

 

ΜΑΖΙ με τη σχολική κοινότητα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (Γαλήνη), στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (Σκάρας) βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, φώτιση και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά. Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς ευχήθηκε μια εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά.

“Εύχομαι σε όλα τα παιδιά του Δήμου Ωραιοκάστρου να χαίρονται κάθε στιγμή που περνούν στο σχολείο και να χτίζουν αληθινές φιλίες, που μπορεί να κρατήσουν μια ζωή. H σκέψη μας είναι στους μαθητές και στις οικογένειες των πληγεισών περιοχών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου δεν ήχησε σήμερα το κουδούνι, αλλά και στα παιδιά της Γ΄ Λυκείου που φέτος μπαίνουν στην τελική ευθεία των Πανελλαδικών εξετάσεων…Καλή σχολική χρονιά!” τόνισε ο Πέτρος Αταμιάν.

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!