Συνεχίζεται η προπώληση για τις "βραδιές πολιτισμού" του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

 

ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

16 & 24  Σεπτεμβρίου

 

στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27) στη Σταυρούπολη

 

Ώρα έναρξης: 20.30


Συνεχίζεται η προπώληση στις «Βραδιές πολιτισμού» που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27) στη Σταυρούπολη.

 

Όλα τα έσοδα από το συμβολικό εισιτήριο των 2 θα ενισχύσουντον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος και το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα»

 

Η είσοδος είναι  με ηλεκτρονικά εισιτήρια  που θα προμηθευτεί το κοινό μέσω της viva,  με το συμβολικό αντίτιμο των  2.

και στα φυσικά σημεία πώλησης: WIND, Public, Media Markt

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου  

«ΒΙΝΥΛΙΟ,  ΛΑΙΚΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27) στη Σταυρούπολη

 

Η Φωτεινή Βελεσιώτου κόντρα στους καιρούς που μας θέλουν αποξενωμένους κι απομακρυσμένους, μας προσκαλεί να θυμηθούμε πώς είναι να γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα.

Όπως τότε που μαζευόμασταν όλοι σε ένα σαλόνι για να αφεθούμε στους ήχους ενός βινυλίου. Μ' ένα πρόγραμμα που τιμά το καλό λαϊκό τραγούδι, με κάποια τραγούδια σταθμούς της δισκογραφίας της αλλά κυρίως γνωστά κι αγαπημένα λαϊκά άσματα που σφράγισαν ολόκληρες εποχές συνδέει το παρελθόν με το παρόν και μέσα από την διαχρονικότητα των τραγουδιών, ταξιδεύουμε μαζί προς το μέλλον.

 

 

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

SALONIQUE BRASS BAND & ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27) στη Σταυρούπολη

 

Πρόκειται για μια ανατρεπτική σύμπραξη ενός γκρουπ από τη Θεσσαλονίκη,  με ιδιαίτερο ήχο, με τον Κώστα Μακεδόνα. Ενορχηστρώσεις δυναμικές που θα μετατρέψουν την συναυλία σε πάρτι, και θα δημιουργήσουν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Χάλκινα, κρουστά, ακορντεόν, κέφι και πολλή ενέργεια επί σκηνής.  Ακολουθεί η δική τους «οπτική» για την βραδιά που μας έχουν ετοιμάσει.

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε πως ο ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας απήχθη από την εκρηκτική καλλιτεχνική συμμορία της Θεσσαλονίκης, αυτοαποκαλούμενη «Salonique Brass Band».

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:    

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

  

Για την εκδήλωση  Βινύλιο  λαϊκά με την Φωτεινή Βελεσιώτου Salonique Brass Band - Κώστα Μακεδόνα προπώληση από τη viva.gr

https://www.more.com/music/bradies-politismou-tis-pkm-2023/

 

και στα φυσικά σημεία πώλησης: WIND, Public, Media Markt


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!