Ωραιόκαστρο - Debate: Οι νέοι έδειξαν τον δρόμο με το debate που διοργανώθηκε απο το Συμβούλιο Νέων του δήμου Ωραιοκάστρου (φώτο)


Οι νέοι έδειξαν και δείχνουν τον δρόμο. 

Μέσα σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού και με βάση κανόνες που έθεσε το προεδρείο και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου Νέων του δήμου Ωραιοκάστρου, οι τρεις απο τους τέσσερεις υποψηφίους που διεκδικούν τον δήμο Ωραιοκάστρου, κατέθεσαν τις απόψεις τους, τις προτάσεις και απάντησαν σε ερωτήσεις των μελών του Συμβουλίου Νέων, με βάση τα προγράμματά τους.

Το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και αρχηγός της δημοτικής παράταξης "Ανθρώπων Εργα", ο Παντελής Σκαρλάτος αρχηγός της δημοτικής παράταξης "αν.α.σ.α. Ωραιοκάστρου" και ο Αγγελος Θέμελης αρχηγός της δημοτικής παράταξης "Λαική Συσπείρωση Ωραιοκάστρου". 

Απο το debate έλειπε ο Πέτρος Αταμιάν επικεφαλής της παράταξης "Μαζί για τον τόπο μας". Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων δήμου Ωραιοκάστρου Αγγελος Τσιτιρίδης, διαβάζοντας επιστολή του γραφείου τύπου το Πέτρου Αταμιάν ενημέρωσε οτι αρνήθηκε να παρευρεθεί για λόγους που άπτονται της οργανωτικής δομής του debate. 

Περισσότερα για την επιστολή που απέστειλε το γραφείο τύπου του κ Αταμιάν αλλά και όλο το debate μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=4nLiMCag7Vw

Αντίστοιχο debate έγινε και στον δήμο Ορεστιάδας χθες απο το Συμβούλιο Νέων του δήμου Ορεστιάδας.








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!