Ενημερωτική Εκδήλωση Κοινού για την Εμμηνόπαυση στις 10 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

 


Ενημερωτική Εκδήλωση Κοινού  για την Εμμηνόπαυση

 στις 10 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

 

Ενημερωτική εκδήλωση κοινού με τίτλο: «Εμμηνόπαυση. Όχι Παύση από την ζωή», διοργανώνει  η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (ΕΛ.ΕΤ.ΕΜ) σε συνεργασία με την Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας στις 10 Νοεμβρίου 2023 και ώρες ( 09:00-13:30 ) στην αίθουσα « Μανώλης Αναγνωστάκης» Δήμου Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1 στα πλαίσια ενημέρωσης του κοινού για την εμμηνόπαυση. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού για την εμμηνόπαυση και την πρόληψη των συμπτωμάτων της.

Τέλος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους προς τους ομιλητές και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

###

Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (ΕΛΕΤΕΜ) είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2019 και  επιχειρεί με την ίδρυσή του να προάγει θέματα που αφορούν την γυναίκα και την εμμηνόπαυση.  

Ο Σύλλογος έχει σκοπό  την ενημέρωση και την πληροφόρηση των μελών της γύρω από ζητήματα για την εμμηνόπαυση και την παροχή συμπαράστασης και βοηθείας σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν συναισθηματικά ή και σωματικά συμπτώματα τα οποία έχουν προκληθεί από την εμμηνόπαυση. 

Στόχοι της ΕΛΕΤΕΜ, εκτός από την κοινωνικοποίηση των μελών, την ευαισθητοποίηση αλλά και την ενημέρωση της κοινής γνώμης είναι και η προώθηση και η ανάπτυξη με κάθε μέσον της επιστημονικής έρευνας σχετικά με την εμμηνόπαυση και τα συμπτώματά της.  

Τα γραφεία του Συλλόγου είναι Σταδίου 51 στην Αθήνα.   

Πληροφορίες: https://www.eletem.org

fb: https://www.facebook.com/ellinikietaireiaemminopausis 

Instagram: https://www.instagram.com/eletemofficial 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!