Πάλεψε ο ΑΡΗΣ μέχρι τέλος απέναντι στον Παναθηναικό 65-75. Παράπονα για σφυρίγματα των διαιτητών στην 4η περίοδο



Τον Παναθηναικό υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Παλέ ντε Σπορ ο ΑΡΗΣ σε μια δύσκολη αναμέτρηση.

Απο την προηγούμενη μέρα το μεσημέρι η διοίκηση του ΑΡΗ ανακοίνωσε το sold out στο Παλέ.

Παρά τις απουσίες των δύο ομάδων ο αγώνας ξεκίνησε με τον Παναθηναικό να παίρνει κεφάλι στο σκορ και τον ΑΡΗ να ακολουθεί. Ένα ξέσπασμα του ΑΡΗ τον οδήγησε στην μείωση του σκορ αλλά ένα σερί τριπόντων με κύριο εκφραστή τον Τολιόπουλο και ένα 8-0 του ΑΡΗ το έφερε μπροστά στο σκορ. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με 15-14

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και να εναλλάσσονται στο σκορ. Ο ΑΡΗΣ  πλησίασε και πέρασε μπροστά στο σκορ στο τέλος του δεκαλέπτου. Ηταν η φάση 0.5'' πριν το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου όπου ο Μπακστον με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ΑΡΗ. Τέλος δευτέρου δεκαλέπτου 33 -32. Ο Μπάκστον πέτυχε 10 πόντους και ο Τολιόπουλος 11π.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ανήκει στον Παναθηναικό που κυρίως με τρίποντα του Βιλντόζα πήρε μια διαφορά που διατήρησε και μεγάλωσε μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Ο ΑΡΗΣ άφησε στα αποδυτήρια την δυνατή του άμυνα και ο Παναθηναικός βρήκε τις λύσεις στην επίθεση. Επίσης στην άμυνα έκλεισε διαδρόμους δυσκολεύοντας την επίθεση του ΑΡΗ. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 44-55.


Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στην δυνατή του άμυνα περιόρισε τον Παναθηναικό και μείωσε την διαφορά στους 4 πόντους 53-57 και 55-59. Ωστόσο κάποια λάθη και  ορισμένα σφυρίγματα των διαιτητών για τα οποία διαμαρτυρήθηκε ο πάγκος του ΑΡΗ (το διπλό φάουλ στον Γκάλινατ και το πέμπτο φάουλ στον Μποχωρίδη) έφεραν πάλι την διαφορά στους 8 πόντους. Κάπου εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά έγειρε υπέρ του Παναθηναικού. Τελικό σκορ 65-75.

Δεκάλεπτα: 15-14, 33-32, 44-55, 65-75

Άρης: Σανογκο 3π, Τολιοπουλος 15π, Καρ 10π, Κατσιβελης 4π, Σόουζα 4π, Χαρελ 2π, Μπανκστον 16π, Γκαλιναντ 11π

ΠΑΟ: Λεσορ 14π, Μιτογλου 13π, Γκριγκονις 10π, Γκραντ 9π, Βιλντοζα 9π, Αντετοκούμπο 8π, Σλούκας 5π, Καλαϊτζάκης 4π, Μπαλτσεροφσκι 3π

Ο ΑΡΗΣ κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναικό με την πολύ μεγάλη ποιότητά του, του έβαλε δύσκολα κατά την διάρκεια όλου του αγώνα και παρά την άσχημη εμφάνιση στην τρίτη περίοδο, ίσως αν κάποια σφυρίγματα ήταν σωστότερα στην 4η περίοδο, μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό με το οποίο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ Κουέστα, Μανού και Φατόρε.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!