Κεραυνός Ωραιοκάστρου 70 χρόνια ζωής



🔺Στο πλαίσιο συμπλήρωσης 70 ΧΡΟΝΩΝ ίδρυσης του Μ.Α.Π.Ο. Κεραυνού Ωραιοκάστρου, το τμήμα καλαθοσφαίρισης πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 25 Μαΐου φιλανθρωπικό τουρνουά ακαδημιών με την παρουσία συνολικά 8 ομάδων και 250 αθλητών. Συγκεκριμένα μέρος στο τουρνουά έλαβαν παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών με τον οικοδεσπότη Κεραυνό Ωραιοκάστρου, την ΕΛΠΙΣ Αμπελοκήπων, την Ε.Κ. Σταυρούπολης, τον Πρωτέα Κορδελίου – Ευόσμου, τον Εθνικό Λαγυνών, την Δόξα Δρυμού, τον ΑΙΑ Ευόσμου και τους Αετούς Πολίχνης. Οι μικροί μας αθλητές ανά κατηγορία έπαιξαν τρία παιχνίδια όπου το χάρηκαν με την ψυχή τους και φυσικά στο τέλος έλαβαν αυτοί και οι ομάδες τους τα ανάλογα βραβεία συμμετοχής και σνακ.


🔺Τις βραβεύσεις των ομάδων πραγματοποίησαν η αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού και Εξωστρέφειας του Δήμου Ωραιοκάστρου κα. Ευαγγελία Δρόσου, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ κ. Αντώνης Μαυρογένης, ο αθλητής του ανδρικού τμήματος Δημήτρης Γιαννούσης και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Βασίλης Κουσενίδης.

🔺Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου και την αρμόδια αντιδημαρχία αθλητισμού ύστερα από την άψογη επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Τσακίρη Παντελεήμων και τον Εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Διαχείρισης του στόλου οχημάτων, καθώς και για θέματα Αθλητισμού Μοσχοβόπουλο Κωνσταντίνο.

🔺Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω χορηγούς μας για την υποστήριξη στο 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά ακαδημιών.

• NORTH AEGEAN SLOPS SA
• ΑΝΘΕΜΙΑ SALES & LOGISTICS
• ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ – ΝΕΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ
• ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
• ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΑΝΙΑΣ
• TOPGAS
• Γκελσης Ιωάννης – KINESIOTHERAPY

🔺Τα τρόφιμα τα οποία συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια του τουρνουά θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!