9ο Συνέδριο ITS Hellas 5 & 6 Ιουνίου στην Αθήνα: Στο επίκεντρο τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών στην Ελλάδα - Παράλληλη έκθεση με τεχνολογίες αιχμής

 


9ο Συνέδριο  ITS Hellas 5 & 6 Ιουνίου στην Αθήνα: Στο επίκεντρο τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών στην Ελλάδα - Παράλληλη έκθεση με τεχνολογίες αιχμής

 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιείται παράλληλη έκθεση με τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσονται από εγχώριες πρωτοβουλίες, καινοτόμες δράσεις, πιλοτικά ερευνητικά έργα και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα.Επίσης θα δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν λύσεις ευφυών συστημάτων μεταφορών από ελληνικές εταιρείες. 

Επίσης θα παρουσιαστεί η νέα πλατφόρμα κράτησης θέσης των ασφαλών χωρών στάθμευσης φορτηγών οχημάτων για τα 7 πάρκινγκ φορτηγών που κατασκευάστηκαν στους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους με χρηματοδότηση που εξασφαλίσθηκε από το Υπουργείο μεταφορών από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα CEFConnectingEuropeFacilities και υλοποιήθηκε από το ΕΚΕΤΑ/ ΙΜΕΤ.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!