Δ. Ωραιοκάστρου - «Μακεδνός»: Διεκόπη λόγω βροχής η μουσικοχορευτική παράσταση «Κύκλος εν Κύκλω»

 


Δ. Ωραιοκάστρου - «Μακεδνός»: Διεκόπη λόγω βροχής η μουσικοχορευτική παράσταση «Κύκλος εν Κύκλω»

Το μαγευτικό σκηνικό που δημιούργησαν με τις υπέροχες χορογραφίες τους οι χορευτές στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου διέκοψε η ισχυρή βροχόπτωση που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης. Η μουσικοχορευτική παράσταση «Κύκλος εν Κύκλω», που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου «Μακεδνός», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» του Δήμου Ωραιοκάστρου, ξεκίνησε κανονικά, αλλά η παράσταση διεκόπη σχεδόν στη μέση εξαιτίας της βροχής.

Το κοινό στην εκδήλωση καλωσόρισε ο Στέλιος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του «Μακεδνού». Ευχαρίστησε την διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου για την υποστήριξη που παρείχε στη διοργάνωση της παράστασης, τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων που συμμετείχαν, τους μουσικούς, τους τεχνικούς και όσους συνέβαλαν για να γίνει η εκδήλωση.

Η αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, Ευαγγελία Δρόσου, μετέφερε το χαιρετισμό του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη και τόνισε πως γίνονται διεργασίες, για να πραγματοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι στο Ωραιόκαστρο διεθνές φεστιβάλ πολιτισμού.

Το... λόγο στη συνέχεια πήραν οι χορευτές, που για περίπου μία ώρα παρουσίασαν χορούς από τον Πόντο, την Ήπειρο, την Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά και χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό.









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!