Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σχετικά με δημοσιεύματα του κυβερνητικού τύπου για Λευκή Απεργία των στελεχών του


Πρωτοσέλιδα του κυβερνητικού τύπου και της ενημέρωσης #107, προσπαθούν μέσα στην απελπισία της δημοσκοπικής κατακρήμνισης της Νέας Δημοκρατίας να διαμορφώσουν κλίμα, μιλώντας για Λευκή Απεργία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Λευκή απεργία έχει κηρύξει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον λαό μέσω της ακρίβειας σε όλα τα επίπεδα, της φτωχοποίησης του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών, της υποβάθμισης της Παιδείας, της Υγείας που γίνονται όλο και πιο δυσπρόσιτες στους πολίτες, της συγκάλυψης εγκλημάτων και της κερδοσκοπίας της, της αύξησης της εγκληματικότητας, της υποτίμησης των νέων που δεν έχουν καμία προοπτική και δεν έχει τέλος ο κατάλογος της.

Λευκή απεργία έχει κηρύξει και η δική τους ‘’ανεξάρτητη’’ δημοσιογραφία απέναντι στα καυτά προβλήματα των πολιτών που τους κάνουν να υποφέρουν.

Όμως τα πράγματα αλλάζουν, ο λαός αντιλαμβάνεται, αντιδρά και θα τους ανατρέψει με την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό τους πανικοβάλλει και εφευρίσκουν ¨ειδήσεις¨ οι εφημερίδες τους για τους βουλευτές  της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης .

Το γαρ πολύ του πανικού γεννά παραφροσύνη…

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη, οι φίλοι και οι φίλες του, οι βουλευτές και οι βουλεύτριες, οι υποψήφιοι/ες και ο πρόεδρος του είναι απολύτως συσπειρωμένοι/ες και προσηλωμένοι/ες  στον αγώνα της Ανατροπής αυτής της πολιτικής και αυτό κάθε μέρα γίνεται πιο φανερό σε όλους τους πολίτες και ειδικά στη Νεολαία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!