Πέτρος Αταμιάν: Με ερωτηματικά ξεκινά τη λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος»

 


Με ερωτηματικά ξεκινά τη λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος»

Με την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Ωραιοκάστρου «ΜΑΖΙ για τον τόπο μας» Πέτρος Αταμιάν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» αποτελεί ένα έργο που έχει δώσει πνοή στην πόλη μας, μια όαση δροσιάς και ευεξίας και για αυτό χαιρετίζουμε σήμερα την έναρξη λειτουργίας του. Η επίσημη έναρξή του, αν και καθυστερημένη δεδομένου ότι το σύνολο των δημοτικών κολυμβητηρίων ήδη λειτουργούν, δυστυχώς συνοδεύεται από ερωτηματικά, αναφορικά με την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του.

Συγκεκριμένα και «περιέργως» μόλις την περασμένη Πέμπτη 30 Μαΐου και ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί η έναρξή του, η διοίκηση ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με τις απαραίτητες ειδικότητες για την ασφαλή λειτουργία του. Τα ερωτήματα που βάσιμα γεννώνται είναι τα εξής:

1. Με τι προσωπικό και ειδικότητες λειτουργεί από σήμερα το Δημοτικό Κολυμβητήριο;

2. Στις 31 Μαΐου (1 ημέρα έπειτα από την σχετική ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού) η διοίκηση αποδέχτηκε την εθελοντική προσφορά εργασίας από 2 άτομα για το διάστημα 3-15 Ιουνίου. Δεδομένου ότι η εθελοντική απασχόληση ορίζεται και διέπεται βάσει του Ν. 4873/2021, ποιο θα είναι το ωράριο των εθελοντών και ποια τα καθήκοντά τους;

3. Ισχύουν τα όσα δήλωσε κατά τη τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού αναφορικά με την ύπαρξη 5 ναυαγοσωστών, 5 ατόμων διοικητικού προσωπικού, 2 καθαριστριών και 2 νοσηλευτριών;

Η διοίκηση έως χθες διαβεβαίωνε για την ορθή λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Η πραγματικότητα όμως για μια ακόμη φορά την διαψεύδει».



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!