Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Champions League: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι μπορείτε να δείτε τον μεγάλο τελικό


Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο χώρο του ευρωπαικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων έφτασε. Σε μια ώρα περίπου οι δυο καλύτερες ομάδες η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Ρεάλ Μαδρίτης σε μια συνάντηση, σε ένα αγώνα που είναι γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Wembley Stadium 

Ο τελικός του UEFA Champions League που θα ξεκινήσει στις 22.00 (τοπική ώρα Ελλάδος) θα μεταδοθεί ζωντανά απο το συνδρομητικό κανάλι Cosmote Sport 1 αλλά και «ελεύθερα» από το Mega TV.

Η Ντόρτμουντ είναι η τρίτη φορά που θα παίξει σε ένα τελικό UEFA Champions League.Tο 1997 είχε νικήσει την Γιουβέντους και το 2013 είχε ηττηθεί απο την Μπάγερν. Την φετινή χρονιά οι Γερμανοί νίκησαν και απέκλεισαν τις PSV Αϊντχόφεν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάλι, που έχει κατακτήσει 14 φορές το τρόπαιο με τελευταία αυτή το 2022 κόντρα στην Λίβερπουλ απέκλεισε Λειψία, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!