Πρόγραμμα εκδηλώσεων και συμμετέχοντες εκδοτικοί οίκοι στο 43ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης - Χαιρετισμοί

 


43ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Χαιρετισμός για το 43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ

του  Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης   και Διαδημοτικής Συνεργασίας Θεσσαλονίκης Βασίλη Γάκη

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας καλωσορίζουμε στο 43ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου που είναι ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού του βιβλιόφιλου κοινού με τους συγγραφείς και τους εκδότες, συμβάλλοντας με καθοριστικό τρόπο στην διάδοση του Ελληνικού βιβλίου και αποτελώντας κάθε χρόνο πόλο έλξης τόσο για τους Θεσσαλονικείς όσο και για τους επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Στη σύγχρονη εποχή, με την τεχνολογία να κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας, είναι εύκολο να ξεχάσουμε την αξία του διαβάσματος εκτυπωμένων βιβλίων. Ωστόσο, η ανάγνωση παραμένει ένα απαραίτητο κομμάτι της ανθρώπινης εμπειρίας και της πνευ- ματικής ανάπτυξης, ακόμα και στην εποχή των ψηφιακών μέσων.

Όσες περισσότερες γνώσεις έχουμε, τόσο πιο προετοιμασμένοι και ετοιμοπόλεμοι είμαστε για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας. Οτιδήποτε κι αν μας συμβεί, ό,τι κι αν χάσουμε σε αυτή τη ζωή, δουλειά, φίλους, περιουσία, οι γνώσεις είναι ένα όπλο που κανείς ποτέ δεν μπορεί να μας αφαιρέσει. Και να θυμόμαστε ότι η γνώση που υπάρχει γραμμένη στα βιβλία, δεν βρίσκεται ακόμη σε καμία διαδικτυακή πηγή, αλλά ούτε και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας με την μακρόχρονη πορεία του στα πολιτιστι- κά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, πραγματοποιεί και φέτος το 43ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & του Υπουρ- γείου Εσωτερικών.

Χαιρετίζουμε λοιπόν και φέτος, έναν καταξιωμένο πλέον θεσμό στη συνείδηση του κοινού της Θεσσαλονίκης, με την βεβαιότητα ότι θα είναι καλύτερο από κάθε προηγού- μενο.

Ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!