Δ. Ωραιοκάστρου και «Εστία Φιλαδελφέων» παρουσιάζουν την μουσικοθεατρική παράσταση «Μένουμε πάντα παιδιά!»

 


Δ. Ωραιοκάστρου και «Εστία Φιλαδελφέων» παρουσιάζουν την μουσικοθεατρική παράσταση «Μένουμε πάντα παιδιά!»

Με την μουσικοθεατρική παράσταση «Μένουμε πάντα παιδιά!» - αφιέρωμα στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο-, συνεχίζεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η παράσταση θα δοθεί την Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024, στις 21.00, στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου (Οδ. Ελύτη 19, Ωραιόκαστρο) και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων».

Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, που μικροί και μεγάλοι έχουμε αγαπήσει. Παρουσιάζονται μικρά αποσπάσματα από ελληνικές ταινίες με ατάκες που τις θυμόμαστε ακόμα και σήμερα και χορογραφημένα αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου.

Ηθοποιοί και χορευτές είναι όλα τα μέλη της ομάδας του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων».

Η σκηνοθεσία και οι χορογραφίες είναι της χοροδιδασκάλου, Βάσως Μουρατίδου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!