Εκτός λειτουργίας τηλεφωνικές γραμμές στο ΚΕΠ Ν. Φιλαδέλφειας λόγω βλάβης – Πώς εξυπηρετούνται οι πολίτες

 


Εκτός λειτουργίας τηλεφωνικές γραμμές στο ΚΕΠ Ν. Φιλαδέλφειας λόγω βλάβης – Πώς εξυπηρετούνται οι πολίτες

Από την Αντιδημαρχία Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης του Δήμου Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας οι τηλεφωνικές γραμμές του ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας και η διασύνδεση στο διαδίκτυο, λόγω βλάβης και κατά συνέπεια δεν είναι δυνατή η διεκπεραίωση υπηρεσιών που απαιτείται η χρήση διαδικτύου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας παρόχου, γίνονται ενέργειες για να εντοπιστεί η αιτία της βλάβης, ώστε να αποκατασταθεί.

Μέχρι την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών για την επιδιόρθωση της βλάβης οι πολίτες για την εξυπηρέτησή τους μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο  6930079740. Επίσης, λόγω της βλάβης οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν μερικώς μόνο για υπηρεσίες γνησίου υπογραφής. Για τις υπόλοιπες διαδικασίες οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται από το ΚΕΠ Ωραιοκάστρου και το ΚΕΠ Λητής.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!