Δ. Ασλανίδης: Να χρηματοδοτηθεί η οδοποιία στον Δήμο Παύλου Μελά λόγω της επιβάρυνσης του οδικού δικτύου από το Fly Over

 


Δ. Ασλανίδης: Να χρηματοδοτηθεί η οδοποιία στον Δήμο Παύλου Μελά λόγω της επιβάρυνσης του οδικού δικτύου από το Fly Over

Μια από τις συνέπειες της κατασκευής του Fly Over είναι η σημαντική αύξηση των οχημάτων που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο του Δήμου Παύλου Μελά. Για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης, ζητά την οικονομική ενίσχυση των ταμείων του Δήμου για την υλοποίηση έργων οδοποιίας.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά, ο κ. Ασλανίδης αναφέρθηκε εκτενώς στα όσα τόνισε στην ευρεία σύσκεψη του Συντονιστικού Συμβουλίου για την παρακολούθηση των έργων του Fly Over και τις επιπτώσεις που προκαλεί η κατασκευή του.

«Την μεγαλύτερη επιβάρυνση από το έργο του Fly Over την υφίστανται κάτοικοι και δημότες του Δήμου Παύλου Μελά διότι από εδώ ξεκινάει το έργο, εδώ φιλοξενούνται τα εργοτάξια, από εδώ ξεκινά η κυκλοφοριακή συμφόρηση» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος. Παρουσίασε δέσμη προτάσεων για την άμβλυνση του προβλήματος, όπως η κάθετη διασύνδεση της Ευκαρπίας με το Φίλυρο και η βελτίωση του οδικού δικτύου που συνδέει την Πολίχνη με τα Πεύκα.

«Ζήτησα από τον κ. Ταχιάο να στηρίξει οικονομικά την οδοποιία του δήμου μας γιατί η επιβάρυνση του δημοτικού οδικού δικτύου για τουλάχιστον 4 χρόνια θα είναι πολύ μεγαλύτερη της προβλεπόμενης, καθώς οι οδηγοί αναζητώντας εναλλακτικές διαδρομές περνούν από το δικό μας οδικό δίκτυο» κατέληξε ο κ. Ασλανίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!