Δύο sold out συναυλίες από Γαλάνη – Βουλγαράκη στο Φεστιβάλ Επταπυργίου

 


Δύο  sold out συναυλίες από Γαλάνη – Βουλγαράκη στο Φεστιβάλ Επταπυργίου

Με το #SKGlive! «Από την παράδοση στο σύγχρονο»

συνεχίζεται το πρόγραμμα

 

 

 

 

Πλήθος κόσμου χειροκρότησε την Δήμητρα Γαλάνη και την Παυλίνα Βουλγαράκη στις δύο sold out συναυλίες τους στο Φεστιβάλ Επταπυργίου το οποίο διοργανώνεται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Γιορτάζοντας τα 55 χρόνια καριέρας, η Δήμητρα Γαλάνη έβαλε την υπογραφή της σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που  συνόψισε αντιπροσωπευτικά την διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής. Από τα πρώτα βήματα μέχρι και τις τελευταίες επιτυχίες από το νέο δίσκο της «Είσοδος κινδύνου».

 

Επόμενη παραγωγή του Φεστιβάλ Επταπυργίου είναι το #SKGlive! «Από την παράδοση στο σύγχρονο» που θα παρουσιαστεί την Τρίτη 2 Ιουλίου φιλοξενώντας τέσσερα νέα, πολύ αξιόλογα, σχήματα,  με κοινό μουσικό τόπο την παράδοση.

 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται και οι πρόβες για την όπερα “I Pagliacci του Ρουτζέρο Λεονκαβάλο που θα ανεβεί στις 10,11,12 και 14 Ιουλίου 2024 σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Επταπυργίου Θανάση Κολαλά.

 

 

 

Προπώληση: www.more.com/gr.

https://www.more.com/music/festibal-eptapyrgiou-2024/

Και από τα φυσικά σημεία προπώλησης WIND, Public, Media Markt

Για πληροφορίες: www.kepo.gr , τηλ. 2310602599






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!