Δ. Ωραιοκάστρου – Σύλλογος «Νέα Κοτύωρα»: Την Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024, ο καλοκαιρινός χορός στην Πλατεία Μεσαίου

 


Δ. Ωραιοκάστρου – Σύλλογος «Νέα Κοτύωρα»: Την Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024, ο καλοκαιρινός χορός στην Πλατεία Μεσαίου

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου Θεσσαλονίκης «Νέα Κοτύωρα» συνδιοργανώνουν και φέτος καλοκαιρινό χορό στην Πλατεία Μεσαίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024, στις 21.00, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» του Δήμου Ωραιοκάστρου και των τετραήμερων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος «Νέα Κοτύωρα».

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Γιάννης Τσιτιρίδης, Κώστας Πουτακίδης, Μιχάλης Σιώπης, Θωμάς Μπαϊρακτάρης, Παύλος Αμανατίδης και Δημήτρης Ιωακειμίδης. Μαζί τους θα εμφανιστούν ο Μιχάλης Κετικίδης και ο Φίλιππος Ασλιχανίδης.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Σύλλογος έχουν ως εξής:

Το Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024, στις 21.00, στην Πλατεία Μεσαίου θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Φτυστός ο μακαρίτης» από τον πολιτιστικό σύλλογο Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21.00, στην Πλατεία Μεσαίου θα γίνει παρουσίαση τραγουδιών από το τμήμα εκμάθησης ποντιακής λύρας του Συλλόγου «Νέα Κοτύωρα». Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής. Θα συμμετάσχουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», ο Σύλλογος Μικρασιατών Ιωνίας «Ηρόδοτος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου, ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ο Ερωτόκριτος» και τα χορευτική τμήματα του Συλλόγου «Νέα Κοτύωρα».

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18.30 στην Πλατεία Μεσαίου με την αναβίωση παιχνιδιών από το παρελθόν και στις 21.00 με παιδική παράσταση και μαγικά κόλπα από τον «Μαρμέλο» και παράλληλη δράση face painting με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!