Χαρ. Τσαιρέλης και 'Δύναμη Αλλαγής" συμμετέχουν στις εκλογές του Ε.Ε.Θ.

 


Φίλες και φίλοι, αγαπητοί επαγγελματίες

Έχουμε τα χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε την απόφαση της παράταξής μας

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

να συμμετέχει στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.) με επικεφαλής το μέλος του ΔΣ του ΕΕΘ Χαράλαμπο Τσαϊρέλη.

Η παράταξή μας συγκροτείται από επαγγελματίες πολλών και διαφορετικών κλάδων  της οικονομίας, που αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα του επιχειρηματικού κόσμου και καλύπτουν χωρικά όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Όπως λέει και το όνομα της παράταξης, θέλουμε να φέρουμε έναν άνεμο αλλαγής στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με νέους αλλά και καταξιωμένους επαγγελματίες, όλων των κλάδων.

Δύναμή μας η δύναμη των πολλών και η θέληση να αλλάξουμε όσα κρατούν το Επιμελητήριο μακριά από τον μικρό και μεσαίο επιχειρηματία .

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ διεκδικεί την στήριξη και την ψήφο των επαγγελματιών, που προσδοκούν να αλλάξουν όλα όσα, εμάς τους πολλούς, μας προβληματίζουν, μας ταλαιπωρούν και μας απογοητεύουν.

✔ Να φέρουμε τον επαγγελματία στο προσκήνιο και να δώσουμε στους νέους της περιοχής ουσιαστικά εφόδια και την πίστη να επιχειρήσουν, με γνώμονα τα δικά τους οράματα και ανησυχίες.  

✔ Να οργανώσουμε το Επιμελητήριο σε νέα βάση, με σαφείς κοστολογημένους στόχους και χρονοδιάγραμμα, διαφάνεια στις διαδικασίες , ενίσχυση των υπηρεσιών του με ανθρώπινο δυναμικό και ψηφιακά εργαλεία με απλοποιημένες εφαρμογές και με στόχο πάντα την άμεση και έγκυρη ενημέρωση των μελών μας με ανοιχτές (online) διαδικασίες.

✔ Ένα Επιμελητήριο “ελεύθερο”  και ανοιχτό στους επαγγελματίες και όχι ένα κλειστό κλαμπ γύρω από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

✔ Να φέρουμε στο προσκήνιο τα πραγματικά προβλήματα του επαγγελματία, όπως η φορολογία, το υψηλό λειτουργικό κόστος, η πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης και ενίσχυσης της ρευστότητας , η πάταξη του ψηφιακού χάους που επικρατεί στις συναλλαγές και κοστίζει πανάκριβα στις ΜΜΕ επιχειρήσεις και τέλος η παροχή κινήτρων για τη διατήρηση και ανάπτυξη  της επιχειρηματικής δραστηριότητας του επαγγελματία.

✔  Να αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες συνεργασίας και να συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις τοπικών φορέων για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχή μας , όπως τα τοπικά προϊόντα, τα μνημεία και τα τοπόσημα της περιοχής, τη γαστρονομία και τη διασκέδαση, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

✔ Να παρεμβαίνουμε θεσμικά και έγκαιρα για την διεκδίκηση λύσεων σε προβλήματα,  που χρονίζουν και δυσχεραίνουν την επαγγελματική δραστηριότητα των μελών μας, όπως το κυκλοφοριακό και οι δημόσιες συγκοινωνίες, η έλλειψη ελεύθερων χώρων, πρασίνου και χώρων στάθμευσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

Στο επόμενο  χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί δημόσια ενημέρωση με τις αναλυτικές προτάσεις και θέσεις της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ για το Επαγγελματικό  Επιμελητήριο  Θεσσαλονίκης, όπως και παρουσίαση των υποψηφίων μας.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ

 

Με εκτίμηση

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!