ΑΡΗΣ: Ήττα στο φιλικό με την Καρδίτσα 69-74 πριν την πρεμιέρα του BKT EuroCup με τη Reyer Venezia. Πολλές οι απουσίες βασικών παικτών


επιμέλεια - ρεπορτάζ: Χρίστος Χατζηγεωργίου

Τελευταίο φιλικό πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Άρη για φέτος χωρίς τον Βασίλη Τολιοπουλο και με λιγοστό κόσμο.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με διαδοχικούς πόντους του Ματζούκα και την σκυτάλη πήρε ο Νόλεϊ σκοράροντας σε σουτ τριών πόντων. Ο Άρης εγκλώβισε τον αντίπαλο του σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο επιτρέποντας του να σκοράρει μόλις 13π. Πόντοι με εύστοχο λεϊ απ από τον Γουντμπερι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ του πρώτου δεκαλέπτου στο 26-13 υπέρ των κίτρινων. Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε άσχημα για τους κίτρινους λόγω του 7-0 σερί που έκανε η Καρδίτσα και το οποίο διακόπηκε από ένα εκπληκτικό λέι απ γκολ-φαουλ του Νολεϊ. Το δεκάλεπτο συνεχίστηκε με σκληρή άμυνα από τους κίτρινους και με σκόρερ τον Νολεϊ που έφτασε στο 3:43 του δεκαλέπτου τους 17π. Έπειτα από κάποιες καλές επιθέσεις στο τέλος του δεκαλέπτου με τελικό αποδέκτη τον Ματζούκα, ο Άρης πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ τελειώνοντας το δεκάλεπτο με 43-30.

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους κίτρινους να παίζουν ζώνη. Γενικότερα αυτό το δεκάλεπτο ήταν κακό για τον Άρη κ για αυτό η Καρδίτσα κατάφερε να μειώσει στο καλάθι αλλά με ένα τρίποντο μπαζερ μπιτερ από το Ντετζούλιους διαμορφώθηκε το τελικό σκορ του δεκαλέπτου σε 53-48. Σε χαμηλούς ρυθμούς κινήθηκαν οι κίτρινοι στο τέταρτο δεκάλεπτο σε αντίθεση με την Καρδίτσα που ανέβασε στροφές, με αποτέλεσμα το ματς να γίνεται ντέρμπι. Το ματς συνεχίστηκε με αλλεπάλληλες εναλλαγές στο σκορ. Σ' αυτό το δεκάλεπτο πήρε λεπτά συμμετοχής ο Βασίλης Καζαμίας.
Η Καρδίτσα κατάφερε να αυξήσει την διαφορά στο σκορ στο +8 αλλά με ένα μεγάλο τρίποντο από το Νολεϊ σχεδόν από το 8 μέτρα ο ΑΡΗΣ μείωσε στους -5 στα 34" πριν την λήξη του αγώνα. Αυτό βέβαια δεν ήταν αρκετό με αποτέλεσμα ο Άρης να ηττηθεί από την Καρδίτσα με σκορ 69-74.
Ο ΑΡΗΣ παρουσιάσθηκε κακός στο δεύτερο ημίχρονο με πολλά λάθη και προβληματίζει η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου εν όψει της πρεμιέρας του BKT EuroCup με την Βενέτσια.

Άρης: Μπανκς 2π, Νολεϊ 26π, Ντετζουλιους 10π, Γκιουζέλης 5π, Μποχωρίδης 7π, Κλέι 2π, Γούντμπερι 3π, Ρόμπερτς 2π, Ματζούκας 12π Καρδίτσα: Πλοτας 4π, Λουίς 15π, Χοκλερ 15π, Δίπλαρος 5π, Γουάτσον 12π, Κασελάκης 13π, Χρηστίδης 4π, Καμπερίδης 6π













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!