Αγγλία - Ελλάδα 1-2: Τεράστια νίκη αφιερωμένη στον Μπαλντογκ. Χάζεψαν οι Άγγλοι με την εμφάνιση της Εθνικής


Με μία καταπληκτική εμφάνιση μέσα στο Γουέμπλει η Εθνική Ελλάδος νίκησε την Αγγλία με 1-2, με δυο γκολ του Παυλίδη. Η νίκη ήταν αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπαλντογκ.
Η Εθνική Ελλάδος οχι μόνο κοίταξε στα  μάτια την Αγγλία μέσα στο σπίτι της αλλά έβγαλε αντίδραση, κυνήγησε το γκολ και ευτύχισε να προηγηθεί με τον Παυλίδη στο 49ο λεπτό. Ο Παυλίδης με χαρακτηριστικό τρόπο  έδειξε σε όλους οτι το γκολ αφιερώνεται στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπαλντογκ.
Η Εθνική  Ελλάδος συνέχισε να πατά καλά στο γήπεδο και την Αγγλία όσο περνούσε η ώρα να αυξάνει την πίεση και στο 87' να ισοφαρίζει με τον Μπέλινχαμ. 
Η Εθνική δεν το έβαλε κάτω και στις καθυστερήσεις με το δεύτερο γκολ του Παυλίδη πήρε την νίκη και είναι μόνη πρώτη στον όμιλό της με τρείς νίκες.
Ήταν η πρώτη νίκη μέσα στο Γουέμπλει απέναντι στην Αγγλία. 
Μαέστρος της ομάδας και της εμφάνισής αυτής της Εθνικής Ελλάδος ο κουοτς Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει μεταμορφώσει την Εθνική προς το καλύτερο.





 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!