Ήττα ΑΡΗ από ΑΕΚ με 59-70 στο Αλεξάνδρειο στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL


Ρεπορτάζ του Χρίστου Χατζηγεωργίου

Άλλο ένα δυνατό ματς για τον ΑΡΗ σήμερα το απόγευμα στο Nick Gallis Hall, στην 1η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τους παίκτες στο ζέσταμά τους να φοράνε μπλουζάκια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους κίτρινους να κάνουν ένα καλό δεκάλεπτο και στα δύο μέρη του παρκέ και τον Γουντμπερι να ξεχωρίζει κυρίως για την άμυνα πάνω στον Χέιλ της ΑΕΚ. Η καλή άμυνα συνεχίστηκε με τους κίτρινους να βρίσκουν ευκαιρία να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και έτσι να φτάσουν το δείκτη του σκορ στο 15-9. Το δεκάλεπτο έληξε με σκορ 17-14. Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε με μάχες σε όλα τα σημεία του παρκέ με την ΑΕΚ να σκληραίνει την άμυνά της και να δυσκολεύει τον ΑΡΗ μειώνοντας έτσι και την διαφορά που είχαν οι κίτρινοι από το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μετά από κάποια εύστοχα σουτ των κίτρινων η διαφορά πήγε στους τρείς πόντους που ήταν και αυτή με την οποία έληξε το δεύτερο δεκάλεπτο. Σκορ ημιχρόνου 29-26.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα της Αθήνας να παίρνει δύο φορές μικρό προβάδισμα στο σκορ για το οποίο ο ΑΡΗΣ είχε τις απαντήσεις. Οι ομάδες είχαν ένα διάστημα με πολλά λάθη και εναλλαγές στο σκορ με την ΑΕΚ να καταφέρει να γυρίσει το ματς και να προηγηθεί με 3π. Σκορ δεκαλέπτου 41-44.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον ΑΡΗ να μένει από δυνάμεις, να έχει άσχημες επιλογές στην επίθεση και να δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να ξεφεύγει με 10π. Μακράν το χειρότερο δεκάλεπτο των κίτρινων με αποτέλεσμα να κυνηγούν το σκορ και να μην έχουν τα ψυχικά αποθέματα για να καλύψουν την διαφορά και να γυρίσουν το παιχνίδι. Αποτέλεσμα να ηττηθούν από την ΑΕΚ με σκορ 59-70.
ΑΡΗΣ: Μπανκς 2π, Νολεϊ 3π κ 7ρ, Ατκινς 3π, Τολιοπουλος 7π, Ντετζουλιους 17π, Γκιουζελης 1π, Μποχωριδης 2π, Γουντμπερι 15π κ 6ρ, Ρόμπερτς 4π, Ματζούκας 5π
ΑΕΚ: Γκρέι 9π, Χαμπ 10π, Φλιώνης 2π, Μπρις 18π, Κουζμίνσκας 12π, Νετζήπογλου 5π, Κουζέλογλου 5π, Γκόλντεν 4π, Χέιλ 5π


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!