Πρώτη νίκη ΑΡΗ στη Stoiximan GBL απέναντι στο Προμηθέα με 86-75


του Χρίστου Χατζηγεωργίου

Σήμερα ο Άρης υποδέχθηκε στο Nick Galis Hall τον Προμηθέα Πατρών για την 3η αγωνιστική του Stoiximan Basket League.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει πολύ ορεξάτος και με διάθεση κάνοντας ένα 11-0 δημιουργώντας από την αρχή μια διαφορά. Οι πατρινοί απάντησαν κάνοντας το σκορ 13-7 αλλά οι κίτρινοι με όπλο την άμυνα τους δεν τους άφησαν να πλησιάσουν περισσότερο και μάλιστα έφεραν ξανά την διαφορά στο αρχικό της πλαίσιο με τελικό σκορ δεκαλέπτου 23-11. Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά, ο Προμηθέας να πλσιάζει στο σκορ αλλά ο ΑΡΗΣ να βρίσκει τους τρόπους να κρατάει μια διαφορά. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα η διαφορά να πέσει στους 6π. Τελικό σκορ ημιχρόνου 43-37.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πολύ ισορροπημένες με αποτέλεσμα να μην αλλάζουν και πολλά στα πρώτα λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου. Οι κίτρινοι συνέχισαν να είναι καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ παίζοντας πολύ καλή άμυνα και να είναι εύστοχοι στην επίθεση. Όλα αυτά ήταν που έκαναν του κίτρινους να ξεχωρίσουν στο τέλος του δεκαλέπτου και να ανεβάσουν την διαφορά στους 9π. Σκορ δεκαλέπτου 62-53. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι κίτρινοι συνέχισαν την καλή προσπάθεια που έκαναν σε όλο το παιχνίδι δείχνοντας πως αυτό το ματς δεν σκόπευαν να το χάσουν κάνοντας εκπληκτικές άμυνες και φοβερές κινήσεις- επιλογές στην επίθεση. Έτσι ο δείκτης της διαφοράς ανέβηκε ακόμη περισσότερο ακουμπώντας μέχρι κ τους 15π. Τελικό σκορ αγώνα 86-75. ΑΡΗΣ: Μπανκς 2π κ 6ρ, Νολεϊ 21π 7ρ 7α, Τολιοπουλος 13π, Ντετζουλιους 15π κ 6α, Χατζηδάκης 4π, Γκιουζελης 6π, Μποχωριδης 5π κ 6ρ, Πουρλίδας, Βισσαρίου, Γουντμπερι 3π, Ρόμπερτς 10π κ 6ρ, Χοτζ 7π Προμηθέας Πατρών: Γουόκερ 13π, Περι , Λούντζης 16π, Μπαζινας, Παπαγιάννης, Γουίλιαμς 12π, Λάγιος 1π, Χρυσικοπουλος 3π, Ερναντες 2π, Βαρναδο 13π, Ιγουντου 12π, Καραγιαννίδης 3π.

Η ομάδα του ΑΡΗ σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια έδειξε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, είχε ένταση στο παιχνίδι της κατά περιόδους και πήρε σκορ και προσπάθειες από αρκετούς παίκτες του. Μια πολύ διαφορετική παρουσία ήταν αυτή του Νολει που πέτυχε 21π με 3/5 τρίποντα και 7 ριμπάουντ. Πολύ καλός ο Τολιόπουλος αλλά και Ρόμπερτς και Χότζχωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!