Δήμος Η.Π. Νάουσας: Συναυλία - παραδοσιακό γλέντι με το μουσικό σχήμα "ΤΑ ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ" στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Νάουσα - Αποκριά 2025"

 


Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Νάουσα - Αποκριά 2025" διοργανώνει την Κυριακή 2 Mαρτίου 2025 και ώρα 14:00 στην Πλατεία Καρατάσου συναυλία - παραδοσιακό γλέντι με το μουσικό σχήμα "ΤΑ ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ" με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τα «μπρατίμια» είναι μια παρέα μουσικών από τη Βόρεια Ελλάδα οι οποίοι από μικρή ηλικία γαλουχήθηκαν στα παραδοσιακά-δημοτικά πανηγύρια και γλέντια. Η αγάπη και το μεράκι τους για την παραδοσιακή δημοτική μουσική, καθώς και η πολύχρονη συνεργασία τους στο μουσικό αυτό χώρο, είχαν ως αποτέλεσμα τη συγκρότηση ενός συμπαγούς πυρήνα.
Έκτοτε με έδρα την Θεσσαλονίκη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζοντας μουσικές παραδόσεις από τον Ελλαδικό χώρο και τα Βαλκάνια κυρίως σε γαμήλια γλέντια, πανηγύρια, φεστιβάλ και εκδηλώσεις που αφορούν την παραδοσιακή μουσική.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!