Θεσσαλονίκη: 11 συλλήψεις ατόμων δίχως δίπλωμα

 


Συλλήψεις ατόμων που κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενα άδειας ικανότητας οδήγησης και υπό την επήρεια μέθης

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αποσκοπώντας στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων, στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, διενεργούν συστηματικά  ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Τροχαίας, Άμεσης Δράσης και Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έντεκα (11) άτομα, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενα σχετικής άδειας ικανότητας.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη 38χρονη αλλοδαπή, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης και στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!