Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Παράσταση “Αγριόχορτα” Δευτέρα 7 & Τρίτη 8 Απριλίου

 


O θίασος Χατζή Μπαχτσέ παρουσιάζει την παράσταση “Αγριόχορτα”, μια διασκευή βασισμένη στη Γέρμα του Φεντερίκο Γκαρθια Λόρκα, σε κείμενο της Ρούλας Φωτιάδου.

Η διαχρονική ιστορία μιας  γυναίκας εγκλωβισμένης στην κοινωνική προσδοκία της μητρότητας. Μια σύγχρονη γυναίκα, μια  οποιαδήποτε γυναίκα, που βιώνει την μοναξιά μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ασφυκτιά μέσα σε αντικρουόμενους ρόλους που της επιβλήθηκαν και ακροβατεί ανάμεσα στις επιθυμίες της, τον γάμο, την μητρότητα και  τον κοινωνικό περίγυρο.


Παίζουν:
Αγγελόπουλος Τόλης
Βουτσά Έλπη
Δημόκα Αναστασία
Ντότη Αγγελική
Τσουβελικίδης Μάκης
Φωτιάδου Έφη
Επιμέλεια-Διδασκαλία: Δαμίγου Έλενα
Φωτισμοι: Μπανάβα Αθηνά


Ευχαριστούμε τον Γιάννη Δελλή  και την Ματθίλδη Τζώρτζη για το σκηνικό και τα κοστούμια της παράστασης. Ευχαριστούμε τον Κυριάκο Αμοιρίδη για την βοήθεια που μας προσφέρει απλόχερα σε κάθε προσπάθεια μας

Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Θεατρική σκηνή “Σοφία  Βέμπο”
(Μ. Αλεξάνδρου 24)
Δευτέρα 7& Τρίτη 8 Απριλίου Ώρα έναρξης: 21:00
Δωρεάν είσοδος


Μια παράσταση που αναδεικνύει τη σιωπή, τον πόνο και την δύναμη των γυναικών μέσα στον χρόνο. Μην την χάσετε!    


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!